طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

مسکو: مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست

مسکو: مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست پولیانسکی در واکنش به ادعاهای اخیر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت، مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر «دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده روسیه در سازمان ملل، دلیل‌تراشی دولت آمریکا بابت تورم در این کشور را مردود دانست.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، پولیانسکی در واکنش به ادعاهای اخیر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت، مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست.

این دیپلمات روس افزود: «گویی رئیس جمهور [ولادیمیر] پوتین، ایالات متحده را نیز اداره می‌کند و می‌تواند بر روی مواد خوراکی و گاز مالیات تعیین کند».

پولیانسکی در ادامه متذکر شد: «تلاش‌های رئیس جمهور آمریکا برای مقصر نمایی و فرار از مسئولیت‌هایش، بیهوده و غیر قانع‌کننده هستند».

اظهارات این مقام روس در حالی مطرح شده‌اند که متوسط قیمت بنزین در آمریکا برای نخستین بار، امروز (شنبه) به بالای ۵ دلار در هر گالن رسید. افزایش بهای سوخت، به طور کلی، یکی از دلایل اصلی افزایش تورم است.

این در حالی است که بایدن اخیراً مدعی شده: «ما هرگز چیزی مانند مالیاتی که پوتین بر روی مواد خوراکی و گاز بسته است را ندیده‌ایم».

بایدن همچنین در بخشی از برنامه روز چهارشنبه «جیمی کیمل لایو» (Jimmy Kimmel Live) تلاش کرد انتقادها از دولت درباره افزایش شدید تورم در این کشور را توجیه کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در بخشی از این برنامه خطاب به مجری ادعا کرد: «ببین ما اینجا هستیم (وضعیت آمریکا در حال حاضر این چنین است): ما سریع ترین رشد اقتصادی را در جهان داریم، (سریع‌ترین رشد اقتصادی در) جهان، در جهان».

شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» در واکنش به دروغ‌های بایدن نوشت: «ادعای بایدن دروغ است. آمارهای صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد که اقتصاد ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ به میزان ۵.۷ درصد رشد کرد اما بیش از ۵۰ کشور دیگر در همین سال رشد بیشتری داشتند. بسیاری از آنها کشورهای کوچک یا در حال توسعه هستند، اما برخی از آنها کشورهای بزرگ یا ثروتمند هستند»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار